Tarieven

 

Tarieven

Intakeconsult van 1 ½ uur:                   € 75,-

Behandelconsult van 1 uur:                 € 50,-

Consultprijs per kwartier:                     € 12,50

Kosten telefoon en email:

Kortdurend tussentijds contact via telefoon en email gedurende een behandeling is een kosteloze service. Bij veelvuldige of langdurige contacten geldt de consultprijs per kwartier. Dit wordt altijd in overleg bepaald.

 

Betalingsvoorwaarden

Tijdens een consult krijgt u de factuur, welke bij voorkeur contant en gepast betaald wordt. Daarnaast kan het te betalen bedrag binnen 14 dagen overgemaakt worden. Pinnen is niet mogelijk.

De praktijk declareert niet rechtstreeks bij zorgverzekeraars.

Bij verhindering voor een afspraak minimaal 24 uur voor de afspraak afmelden. Anders wordt de helft van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

VNT_LOGO_kleur_doorzichtig

Vergoeding

De praktijk is lid van de beroepsvereniging Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT) en staat ingeschreven in het HBO register van de de koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) als een High Quality Therapist (HQT).

Deze licenties zijn een kwaliteitskenmerken voor deskundige en professionele behandeling, dossiervorming en praktijkvoering volgens de beroepscode, het beroepsprofiel en de praktijkregels van de VNT.

Door deze licenties vergoeden bijna alle zorgverzekeraars een deel van een consult per consultdatum vanuit de aanvullende zorgverzekering, afhankelijk van de polisvoorwaarden. Hiervoor is geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig. Op de website van de VNT staat een actueel overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar. Het is alsnog aan te bevelen om de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering te controleren.

Voorgeschreven middelen worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.